Boraink

Kékfrankos
Gyümölcsös vörösbor, ízében és illatában a különböző fűszerek mellett a meggy dominál. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Ajánlás
Hajósi Jámbor
Hajósi Jámbor
Zweigelt szőlőből készült vörösbor igazi jámbor. Puha tanninok, közepes test, gyümölcsös íz és illatvilágot elegáns fűszeresség egészíti ki. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Ajánlás
Cabernet Franc
Lendületes bor, illatában a sok fűszer közül a fűszerpaprika dominál. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Ajánlás
Hóbortos Rosé
Reduktív technológiával készült, a megszokottnál teltebb, koncentráltabb, sötétebb színárnyalatú, gyümölcsös rosé.
Borjellemzők
Ajánlás
Ábránd Olaszrizling
Hajósi területen termett szőlőből készült fehérbor. Világos színintenzitású, halványsárga színű, illatában, ízében mandulára emlékeztető íz világ jelenik meg, amit lágy savgerinc egészít ki.
Borjellemzők
Ajánlás
Fehér Cabernet Franc
Reduktívan, fehér boros technológiával készített különleges ízű bor.
Borjellemzők
Ajánlás