Gyümölcsös vörösbor, ízében és illatában a különböző fűszerek mellett a meggy dominál. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Évjárat: 2018
Szín: vörös
Jelleg: száraz
Szőlőfajta: kékfrankos
Kiszerelés: 0,75l
Ajánlás
Borstílus: Savhangsúlyosabb, gyümölcsös vörösbor
Milyen ételek mellé ajánljuk: Vörös húsok
Hajósi Jámbor
Zweigelt szőlőből készült vörösbor igazi jámbor. Puha tanninok, közepes test, gyümölcsös íz és illatvilágot elegáns fűszeresség egészíti ki. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Évjárat: 2019
Szín: vörös
Jelleg: száraz
Szőlőfajta: zweigelt
Kiszerelés: 0,75l
Ajánlás
Borstílus: Könnyed, gyümölcsös vörösbor
Milyen ételek mellé ajánljuk: Vörös húsok
Cabernet Franc
Lendületes bor, illatában a sok fűszer közül a fűszerpaprika dominál. Derítetlenül és szűretlenül került lepalackozásra.
Borjellemzők
Évjárat: 2018
Szín: vörös
Jelleg: száraz
Szőlőfajta: cabernet franc
Kiszerelés: 0,75l
Ajánlás
Borstílus: Kerek, fűszeres vörösbor
Milyen ételek mellé ajánljuk: Vörös húsok
Hóbortos Rosé
Reduktív technológiával készült, a megszokottnál teltebb, koncentráltabb, sötétebb színárnyalatú, gyümölcsös rosé.
Borjellemzők
Évjárat: 2019
Szín: rosé
Jelleg: száraz
Szőlőfajta: 70% zweigelt, 30 % cabernet franc
Kiszerelés: 0,75l
Ajánlás
Borstílus: Üde, reduktív rosébor
Milyen ételek mellé ajánljuk: Fehér húsok
Ábránd Olaszrizling
Hajósi területen termett szőlőből készült fehérbor. Világos színintenzitású, halványsárga színű, illatában, ízében mandulára emlékeztető íz világ jelenik meg, amit lágy savgerinc egészít ki.
Borjellemzők
Évjárat: 2019
Szín: fehér
Jelleg: száraz
Szőlőfajta: olaszrizling
Kiszerelés: 0,75l
Ajánlás
Borstílus: Üde, reduktív fehérbor
Milyen ételek mellé ajánljuk: Fehér húsok
Fehér Cabernet Franc
Reduktívan, fehér boros technológiával készített különleges ízű bor.